Tänään on 14.07.2020 00:08
  • Have Stepin lapsitanssijoita 2016
    Have Stepin lasten harjoituskilpailut 3.4.2016
  • Aleksi-Polina
  • Aleksi-Emma
Yhteystiedot

Have Step ry.
www.havestep.fi 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
p. 040 484 4655

» Tarkemmat yhteystiedot

Harjoituspaikat

Have Stepin ryhmät kokoontuvat ja harjoittelevat eri puolilla Haminan ja Karhulan seutua.
» Katso salien osoitteet

Esiintyjiä ja opetusta

Me tarjoamme tilaisuuteenne viihdyttävää ja korkeatasoista tanssia.
Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
» Lue lisää

Edustusparit

Tutustu Have Stepin edustutuspareihin täällä...

Tulosta

Vapaaharkat, esiintymiset, koulutus, kannatus

KANNATUSVIIRI

Lataa ja tulosta tästä Have Stepin kannatusviiri (pdf). Leikkaa viiri kolmioksi vasemman puolen kulmista kohti oikean puolen keskimerkkiä. Kiinnitä kolmion lyhyin (vasen) sivu tikkuun. Ja kannatusviirisi on valmis!

ESIINTYMISET

Esiintymiset tilataan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. kautta. Ilmaisia PR-esiintymisiä saa tehdä omalle koululle tai esim. vanhusten taloille, mutta ilmoittakaa nekin esiintymiset seuralle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Esiintymisistä pidetään kirjaa, jossa pitäisi näkyä seuraavat asiat: esiintymispäivämäärä, mukana olleet parit, paikka/asiakas, esiintymisestä saatu hinta ja (arvioitu) YLEISÖMÄÄRÄ. Eli ilmoita nämä tiedot kaikista esiintymisistä seuralle!!

VAPAAHARKAT

Vapaaharkkoihin tulevilta vaaditaan hieman oma-aloitteellisuutta, jos haluaa taata, että musiikkia on varmasti. Varsinkin siksi, koska harjoittelemme useissa eri urheiluhalleissa ja paikoissa.

Varmistaaksesi musiikin se pitää tuoda itse harkkoihin tai sopia, että joku muu tuo sen. Myös se on sovittavissa, että musiikki jätetään ja viimeiset ottavat mankan ja toimittavat sen sitten omistajalleen ko. iltana tai myöhemmin sovittavana ajankohtana. Näin toimitaan myös levyjen kanssa.

Seuran cd-soittimia säilytetään Summan pirttilässä ja Haminan liikuntahallilla, mutta levyjä ei siellä ole.

KOULUTUKSET

Seura ilmoittaa seuran jäsenet koulutuksiin. Voit tarkistaa esim. ohjaajien koulutustarjontaa netistä mm. Tanssiurheiluliiton tai Kymlin sivuilta. Koulutukseen osallistunut henkilö on velvollinen vetämään kurssia seuran nimissä, jos seura maksaa koulutuksen.

Toivomme monien osallistuvan erityisesti ohjaajakoulutuksiin, jotta saisimme laajennettua kurssitarjontaa uusille tanssijoille.

TOP